Viering 20 Jaar Fudoshin Dojo

Op zondag 19 september staat er een exclusief aikido-evenement op de planning dat je als Ban Sen Juku-lid niet wilt missen. Fudoshin Dojo viert haar twintigjarig bestaan, en we zijn niet de enigen die iets te vieren hebben. Ook Go Ryu Dojo uit Gent viert haar dertigste verjaardag, en Shochikubai Dojo uit Sint-Martens-Latem zelfs haar vijfendertigste. Het wordt een dag vol aikido-training en feestvreugde. Kom jij ook?

Op deze gedenkwaardige dag zijn er enkele fantastische sessies gepland:

10:00 – 11:00: Training onder leiding van Stefaan Six (Fudoshin Dojo)
11:15 – 12:15: Training onder leiding van Dries Cappon (Go Ryu Dojo)
14:00 – 15:00: Training onder leiding van Marc Eliaert (Shochikubai Dojo)
15:15 – 16:00: Examensessie

Het evenement vindt plaats in Sporthal Neptunus (Botestraat 98, 9032 Gent). Deelname aan deze memorabele seminar kost slechts 20 euro (inclusief lunch), en is exclusief voor Ban Sen Juku-leden. Om je plek te reserveren, kan je contact opnemen met Dries via telefoon: +32486139171 of e-mail: dries@aikidogent.be.

Na de training is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezellig diner in een restaurant in Gent. Als je hieraan wilt deelnemen, reserveer dan je plek door een e-mail te sturen naar Dries.

Dit exclusieve evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Ban Sen Juku, de aikidoschool waartoe wij behoren. Samen streven we ernaar om de schoonheid van aikido met onze leden te delen en de Gentse dojo’s te vieren.


Geplaatst

in

, ,

door

Tags: